Een Persoonlijke Lening Aflsuiten

Wilt u direct een persoonlijke lening afsluiten ? Wij adviseren u eerst deze pagina zorgvuldig door te lezen, zodat u een betere afweging kunt maken of u een persoonlijke lening, een doorlopend krediet, een minilening, een creditcard of eventueel een hypotheek wilt afsluiten. Mocht u echter reeds nu de overtuiging hebben dat u direct persoonlijk lening wilt afsluiten, dan kunt u hier meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen.

Wat is een persoonlijke lening?

We spreken van een persoonlijke lening indien de looptijd en het rentepercentage vast staan. Meestal wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamd annuïteitenschema (hierbij betaalt u elke maand evenveel). Looptijden van 60 tot 72 maanden zijn hierbij normaal. U lost dus elke maand af en u betaalt elke maand rente. Indien de lening wordt gebruikt voor de aanschaf van iets met een langere levensduur zoals bijvoorbeeld een boot of een stacaravan, dan kan de looptijd langer zijn.

Kiezen Voor Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet?

De keuze voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet heeft meestal te maken met de doelstelling van de lening oftewel : wilt u één produkt kopen voor een vaststaand bedrag zoals bijvoorbeeld een auto en deze dan wilt aflossen binnen een bepaalde termijn zodat u van de lening af bent, dan kiest u voor de persoonlijke lening. Op het moment dat u niet precies weet hoeveel iets zal gaan kosten of indien u met onverwachte gebeurtenissen te maken krijgt, of langere tijd de beschikking wilt hebben over kredietruimte